top of page

03

Bij Eagle atlethes willen wij dat jij je kan focussen op datgene waar jij echt goed in bent, namelijk: winnen in games. De rest? Dat regelen wij wel. Wij weten wat jij nodig hebt.

Contracten

 

Onderteken jij contracten zonder dat je ze allemaal gelezen hebt? Wij gaan voor jou een verschil maken. Of het nu gaat over financiën, erkenning, beeldrechten of belastingen, wij regelen het. Je wordt hier ondersteund door een team dat  goed kan onderhandelen (en als ik eerlijk moet zijn, kunnen ze heel erg goed onderhandelen). Een van onze mensen die voor je zal vechten is Alex Panhuizen, een staatsenator en lobbyist, die onderhandelde over het Nederlandse klimaatakkoord.

Sponsoren

 

Wilde jij altijd je eigen sponsor hebben? Of heb je geen flauw benul hoe je dat moet regelen? Maak je geen zorgen. Met ons ervaren team, zullen wij voor jou de ideale mix van sponsoren vinden.
 

Personal brand

 

Wie ben jij als e-sporter? En hoe kun jij met jouw unieke persoonlijkheid en talenten een eigen brand vormen? Jouw carrière en identiteit als e-sporter is een bijzonder verhaal en dat mogen anderen weten. 

Belastingaangifte

 

Weet jij hoe genadeloos de belastingdienst is? Google dan maar eens toeslagenaffaire. Wees zeker van je zaak en laat ons het goed regelen.

Je financiële toekomst uitstippelen
 

Wat ga je doen als je uitgespeeld bent? Het is belangrijk om na te denken over je toekomst na je e-sportscarrière. Veel e-sporters doen dat niet en dat vinden wij zonde. Er zijn namelijk veel mogelijkheden en die willen we graag met je bespreken.

BEKIJK ONS TEAM
LATEN WE PRATEN
bottom of page