top of page

02

Wij zijn een bedrijf dat E-sporters vertegenwoordigt en helpt bij branding, sponsoring, juridische en fiscale zaken.

Stefani Longshamp
Insta foto.jpg
AREND VAN BERKEL

Arend is praktisch naast het Europees hoofdkwartier van Team Liquid geboren. Eerst als esporter in een succesvol team, later als brander van esporters. Hij is op dit moment aan het afstuderen bij de LowLandLions op het gebied van maatschappelijke branding van esporters en heeft nog veel meer marketing jobs gedaan. Arend zorgt ervoor dat je brand staat.
 

ALEX PANHUIZEN

Alex is lid van het Brabants parlement, maar onderhandelde ook het klimaatakkoord voor alle jongeren van Nederland. Daarnaast is Alex fiscalist met een specialisatie op internationale transacties. Voor hem is niks te gek, of je nou toernooiwinsten in crypto krijgt of prijzengeld op 6 verschillende plekken op aarde verdient hebt of dat er een moeilijk contract voorligt waarbij jij overzees gaat spelen. Hij zal het voor je regelen en stevig voor jou onderhandelen.

BREGJE CLEIJSSEN
SHAFAT SHOMIK

Shafat heeft voor verschillende bedrijven gewerkt met contacten wereldwijd. Shafat is een regelaar en spreekt zijn talen. Hiervoor was hij coach voor verschillende esport teams en regelde hij de sponsorships. Nu zorgt Shafat ervoor dat alles bij jou geolied loopt.

Anker 1
Max Reinert
Anker 2
AREND VAN BERKEL
Insta foto.jpg

Arend is praktisch naast het Europees hoofdkwartier van Team Liquid geboren. Eerst als esporter in een succesvol team, later als brander van esporters. Hij is op dit moment aan het afstuderen bij de LowLandLions op het gebied van maatschappelijke branding van esporters en heeft nog veel meer marketing jobs gedaan. Arend zorgt ervoor dat je brand staat als een huis.
 

ALEX PANHUIZEN

Alex is lid van het Brabants parlement, maar onderhandelde ook het klimaatakkoord voor alle jongeren van Nederland. Daarnaast is Alex fiscalist met een specialisatie op internationale transacties. Voor hem is niks te gek, of je nu toernooiwinsten in crypto uitbetaald krijgt, prijzengeld op 6 verschillende plekken op aarde hebt verdiend of er een moeilijk contract voorligt waarbij jij overzees gaat spelen. Hij gaat het voor je regelen en natuurlijk stevig voor jou onderhandelen.

BREGJE CLEIJSSEN

Bregje Cleijsen is een juriste met een emphasis op belastingrecht (internationaal en nationaal) en arbeidsrecht. Bregje zorgt ervoor dat het beste resultaat bereikt wordt en je de structuur achter je esportsgeldstromen zo voordelig mogelijk is Zodat we het best mogelijke contract kunnen onderhandelen!

FRED PANHUIZEN
fredimg(1).jpg

Als voormalig topmanager van Akzo Nobel, GE en Kawasaki Steel
heeft hij ervaring in de ondernemerswereld. Naast dat Fred in de
potentie van de e-sports industrie gelooft, heeft hij met grote verschillende bedrijven onderhandeld. 

SHAFAT SHOMIK

Shafat heeft voor verschillende bedrijven gewerkt met contacten wereldwijd. Shafat is een regelaar en spreekt zijn talen. Hiervoor was hij coach voor verschillende e-sport teams en regelde hij de sponsorships. Nu zorgt Shafat ervoor dat alles bij jou geolied loopt.

Anker 3
bottom of page